Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Årets Näräventyrare 2011 --
Adventure Nights 2013
Peak of Sweden 2014-2015
Peak of Denmark 2016
Peak of Stockholm 2016-2017

Vi bloggar om vandring, paddling, kajak, skidåkning och allt övrigt friluftsliv vi upplever.
Vi har vandrat i Sverige, Norge, Schweiz, Österrike, Frankrike, Italien, Portugal, Tyskland, Polen, Litauen, Lettland, Estland.
På vår hemsida hittar du kartor från alla vandringar och paddlingar vi gjort. traneving.se


Hårdträning - Vasaloppet 2013 och Lidingöloppet MTB 2013 är bokat

Tips och TesterPosted by Helena Traneving Mon, February 04, 2013 11:38:53

Just nu ligger jag i hårdträning här hemma…….

Jag och vår äldste son, Tobias, ska åka Vasaloppet (Öppet spår 2013).

Samtidigt som vi bestämde oss för Vasaloppet bestämde jag och yngste sonen, Jesper, att försöka oss på Lidingöloppet på cykel, Mountainbike 60 km. Det är första gången detta körs men väntas bli ett stort lopp, http://www.lidingoloppet.se/sv/Lidingoloppet-MTB/.

Jesper och jag behöver uppdatera cyckelparken hemma om vi ska kunna vara med på Lidingloppet MTB. Vi började googla efter bra material, cyklar, kläder och annat för att vara väl utrustade.

Vi fick syn på en sight som precis dragit igång i Sverige, www.bikester.se, som hade väldigt bra priser och mycket att välja på.

Vi bestämde oss för att beställa 2 cykeltröjor (se bild på Thomas med www.bikester.se tröjan på). Tröjorna kom vi över för ynka 150,-/st. Nu har vi i alla fall skaffat oss teamkänsla, Jesper och jag!


Jag har även bestämt mig för att göra Halvklassikern, http://www.ensvenskklassiker.se/halvklassikern/, vilken bl.a innefattar Halvvättern 150 km. Det blir till att plocka fram gamla racercykeln som användes på Vätterrundan 300 km för 11 år sedan. Om inte den funkar får jag väl gå och köpa en ny på www.bikester.se (om frugan tillåter)…..

Helena och jag har inte cyklat så mycket ännu men det kanske blir ändring på det eftersom hon har ont i sitt knä och cykling är mer skonsamt än andra aktiviteter. Vi har ju en cykelkarta över Roslagen som vi säljer på vår hemsida. Den tänker vi cykla efter till våren och sommaren. Perfekt att cykla när man har den typen av knäskada Helena har!

Här är en direktlänk till cykelkartan vi säljer på vår hemsida:

http://shop.traneving.se/cykelkarta-roslagen-n-1.aspx

Jesper och jag har cyklat mycket tillsammans. Här är en diektlänk till turer vi gjort: http://www.traneving.se/index.php?tbl_menuID=506&i=Nipfj%E4llet%20-%20St%E4djan

På Utsidans Forum kan man läsa mycket nyttigt om cykling: http://www.utsidan.se/section/biking/index.htm

www.traneving.se

/Thomas

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.