Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Årets Näräventyrare 2011 --
Adventure Nights 2013
Peak of Sweden 2014-2015
Peak of Denmark 2016
Peak of Stockholm 2016-2017

Vi bloggar om vandring, paddling, kajak, skidåkning och allt övrigt friluftsliv vi upplever.
Vi har vandrat i Sverige, Norge, Schweiz, Österrike, Frankrike, Italien, Portugal, Tyskland, Polen, Litauen, Lettland, Estland.
På vår hemsida hittar du kartor från alla vandringar och paddlingar vi gjort. traneving.se


Utebildarna ny layout på hemsidan

UtebildarnaPosted by Helena Traneving Wed, April 18, 2012 10:33:24
Så har det äntligen skett!

Utebildarna har fått ny layout på hemsidan.

www.utebildarna.se

Vad gör vi då?

Nedan ser du olika aktiviteter/utbildningar.

Titta gärna in på www.utebildarna.se för att se vad vi gör mer.

Kanske något för din organisation?Öppna Utbildningar

Vi håller öppna utbildningar i bl a säljutveckling, ledarskap, grupputveckling, Softskills Analysverktyg, medarbetarsamtal mm. Kurserna riktar sig mot småföretagare, enmansföretagare eller företag som vill skicka en enskild medarbetare på utbildning. Anmälan kan göras på www.utebildarna.seFriskvård

En organisation med medarbetare som mår bra, fysiskt och psykiskt har de bästa förutsättningarna för att blomstra och växa. Utebildarna ger er redskap för det egna hälsoarbetet – som kurser, workshops och utbildning av hälsoinspiratörer. Våra kurser och workshops behandlar sådant som stresshantering, skiftarbete, kost och motion. Hälsoinspiratörer är era egna medarbetare som får specialutbildning i hälsofrågor och hälsocoachning. Tillbaka på arbetsplatsen kan de uppmuntra kollegorna till livsstilsförändringar i små och stora steg, som hjälper alla till ett friskare livSäljutveckling

Våra tjänster hjälper er att öka säljkraften i organisationen. Vi utbildar i säljeffektivitet, säljstruktur och erbjuder aktiv träning och säljutbildning för t.ex. fältsäljare, telefonsäljare, butikssäljare, uppsökande verksamhet m.fl.

Kundbemötande och service

Att få upp kunskapen om, samt känslan för lönsamhet, resultat och långsiktiga relationer.

Varumärke

Vi hjälper företag att stärka sitt varumärke internt och externt. Även det personliga varumärket har en stor betydelse för företagens framgång.

/Thomas Traneving

VD, Utebildarna

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.