Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Årets Näräventyrare 2011 --
Adventure Nights 2013
Peak of Sweden 2014-2015
Peak of Denmark 2016
Peak of Stockholm 2016-2017

Vi bloggar om vandring, paddling, kajak, skidåkning och allt övrigt friluftsliv vi upplever.
Vi har vandrat i Sverige, Norge, Schweiz, Österrike, Frankrike, Italien, Portugal, Tyskland, Polen, Litauen, Lettland, Estland.
På vår hemsida hittar du kartor från alla vandringar och paddlingar vi gjort. traneving.se


Geocachingdag

GeocachingPosted by Thomas Traneving Sun, March 28, 2010 21:29:44

Helena åkte till Malmö. Vad kunde jag tänkas hitta på då (Thomas)

Lite Geocaching denna dag vore inte fel. Hade inte tagit en enda cache sen nyårsveckan. Inte så lätt i snön men jag gör ett försök.

Lämnade Helena på Arlanda tidigt på morgonen och började (där ute) på Arlanda leta efter cacher. Hittade 5 st cacher där. 2 st. som jag hittade Travel Bugs i som egentligen ville flyga utomlands men som jag flyttar någon annanstans.

En Travel Bug var en docka som hade rest ända från Canada. (En Travel Bug är en figur med en bricka på som får sin egen hemsida och kan registreras från cache till cache över hela världen).

Jag lade i några Geocoins som jag fått med mig från Idre. ( Ett Geocoin fungerar ungefär som Travel Bugs men är ett mynt med ett registreringsnummer på )

Jag hittade mindre cacher vid Jumbo Hostel

Sen skulle jag ta en sista cache trodde jag En Mystery Cache (En Mystery Cache har en gåta för att kunna ta sig fram till cachen) , men jag hade listat ut gåtan fel och hamnade i djupsnö ute i skogen där jag tappade GPS:en som försvann i snön. JAg letade en timme. Ge inte upp tänkte jag och till slut var den där en bit under snön där det inte fanns nån cache.

Åkte hem och värmde mig och for ut igen för att ta några cacher till samtidigt som jag hade några ärenden i Vällingby.

Tog en Multicache (En Multicache är en cach som man får gå flera steg för att hitta nästa steg och eventuellt nästa och till sist cachen) och fick går runt hela Vällingby centrum innan jag kom fram till cachen.

Sedan en Nanocache (En nanocache är en miniminicache som är lika stor som toppen av en lillnagel) med roliga statyer omkring

Tre stycken hann jag med Totalt 8 cacher denna dag.

Thomas

Se mer bilder om cacherna på vår hemsida

www.traneving.se under Geocaching / Cache no 163 - 170

  • Comments(0)//friluftsblogg.traneving.se/#post40