Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Årets Näräventyrare 2011 --
Adventure Nights 2013
Peak of Sweden 2014-2015
Peak of Denmark 2016
Peak of Stockholm 2016-2017

Vi bloggar om vandring, paddling, kajak, skidåkning och allt övrigt friluftsliv vi upplever.
Vi har vandrat i Sverige, Norge, Schweiz, Österrike, Frankrike, Italien, Portugal, Tyskland, Polen, Litauen, Lettland, Estland.
På vår hemsida hittar du kartor från alla vandringar och paddlingar vi gjort. traneving.se


Snart öppnar en ny friluftsbutik på nätet - Campz

ÖvrigtPosted by Thomas Traneving Sun, December 09, 2012 20:40:02

Detta är ett sponsrat inlägg (marknadsföring)

Måste tipsa om en ny friluftsbutik som kommer att dra igång här i Sverige innan jul. Fick tips om friluftsbutiken av vänner som bor i Danmark. De har handlat rätt många Outdoor produkter hos AddNature (http://www.addnature.com) och varit jätte nöjda med sidan.

Helena är på jakt efter ett par nya vandringskängor. Idag har hon ett par Hanwag vandringskängor som idag varit med i ungefär 450 mil.

Just nu står ett par nya Hanwag Tatra Bjergstøvler GTX brun/beige på Helenas önskelista. Priset i DKK är 1750,-. Väntar bara med spänning på att den svenska sidan http://www.addnature.com som den numera heter!


Efter att surfat runt ett tag på den Danska sidan inser vi att här finns i princip allt man kan behöva för att komma ut i naturen.

Eftersom vår son är på jakt efter ett eget tält när han och hans kompis ska ut och vandra i sommar så ramlade vi in och tittade efter lämpliga tält. Vilka bra priser! Hittade ett Coleman Crestline 3 Kupoltält för 790 DKK. Tältet väger bara 4,3 kg.


Vikten på tältet är egentligen inte så viktigt eftersom sonen och kompisen ska åka runt med bil och tälta där de hittar fina sjöar osv. Däremot passar priset sonen och hans kompis som hand i handske. Nu väntar vi bara med spänning på att den svenska Campz sidan ska öppna, http://www.campz.se

www.traneving.se

/Helena och Thomas  • Comments(0)//friluftsblogg.traneving.se/#post188