Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Traneving Outdoor

Årets Näräventyrare 2011 --
Adventure Nights 2013
Peak of Sweden 2014-2015
Peak of Denmark 2016
Peak of Stockholm 2016-2017

Vi bloggar om vandring, paddling, kajak, skidåkning och allt övrigt friluftsliv vi upplever.
Vi har vandrat i Sverige, Norge, Schweiz, Österrike, Frankrike, Italien, Portugal, Tyskland, Polen, Litauen, Lettland, Estland.
På vår hemsida hittar du kartor från alla vandringar och paddlingar vi gjort. traneving.se


Massor av Aktiviteter

GeocachingPosted by Thomas Traneving Sun, October 04, 2009 14:24:26
Bergsklättring, Mountainbike,Geocaching och Vandring på BergslagsledenI somras när Helena var i Malmö passade Thomas på att vandra Etapp 9 på Bergslagsleden tillsammans med sönerna Tobias och Jesper. Vi vandrade tillsammans med Familjen Hyensjö, Johan, Anna, Frida och Linnéa som har en stuga i Nora och fick rätt nära till etappen.

Detta var även en av två etapper på leden som har har utlagda Geocachar. Naturligtvis plockades dessa under vandringen.

Vi slog läger vid sjön Göljan som hade en helt underbar rastplats. Denna gång sov de flesta av oss i vindskyddet. Anna, Linnéa och hunden Valle valdet dock att sova i tält.

Här är Jesper, Tobias, Frida och Linnéa på taket av vindskyddet. Det var enda stället där de hade mottagning med sina mobiler!!!!

När vi kom hem till Stockholm, innan Helena kom hem från Malmö, passade Thomas på att cykla Mountainbike på Upplandsleden mellan Kallhäll och Rosersberg. För att komma tillbaka till bilen tog jag och cykeln pendeltåget tillbaka.


Längs leden fanns det nära 10 Geocahar som plockades. Lagom raster vid cacharna så att man inte bara cyklade hela tiden.


I julklapp fick Thomas en Bergsklättringskurs av Helena. Tyvärr har han inte kunnat använda det presentkortet förrän nu eftersom armen inte varit riktigt bra efter olyckan förra sommaren.

Nu har jag äntligen fått gå 2 lektioner av 3 på Solna Klättercenter. Efter två gånger fick jag så äntligen mitt gröna kort . Jättekul. Blir mycket mer klättrande i framtiden. Problemet är bara, vem ska jag klättra med? Man måste ju ha ha en klätterkompis.Någon annan som saknar klätterkompis, hör av er till mig!!!

Se mer om vår vandring på Bergslagsleden och Mountainbike på Upplandsleden www.traneving.se

Mountainbike på Upplandsleden www.traneving.se

Thomas

  • Comments(0)//friluftsblogg.traneving.se/#post11